Home   Tekenles   Workshop   Media   Foto's   Stef   Contact  

 

 Filmpjes onder: Diverse TV-SHOWS  met Stef Frank ( Klik op de foto voor het Filmpje )
TV-Show in Hilversum
Tekenles voor Kids en Teens van 6 t/m 19 jaar.
art4me.nl

Lesadres: Sentrum 70, Handwijzer 34, 5503 VE Veldhoven.

Er zijn nog uren vrij op vrijdagmiddag van 13.00 t/m 14.30 uur en van 15.00 t/m 16.30 uur.  Zaterdagochtend van 9.00 t/m 10.30 uur en van 11.00 t/m 12.30 uur.

Info: whatsapp: 0644782576, e-mail steffranken@gmail.com

 

Zie foto's van enkele leerlingen op de diverse locaties in Nederland. klik de link aan !!

U kunt uw kind geheel vrijblijvend aanmelden voor een eerste vrijblijvende gratis tekenles van 1,5 uur ..

De vrijblijvende gratis tekenles vinden wij heel belangrijk, het kind kan dan zelf ervaren of hij of zij het wel leuk vindt. 

* Mocht het kind of tiener de vrijblijvende tekenles leuk hebben gevonden, dan kunnen de tekenles- en schilderlessen worden gecontinueerd op de  woensdagmiddag, vrijdagmiddag en/of  zaterdagochtend en middag. Kosten 15,00 euro per tekenles per 1 1/2 uur inclusief materialen tijdens de tekenles. * Groepsgrootte per tekenles in een klaslokaal: omstreeks 9 kinderen.

Betalingsysteem: Mocht het kind de eerste vrijblijvende gratis tekenles leuk hebben gevonden, dan kan men de tekenlessen op een van de eerdergenoemde dagen volgen. Betaling per factuur achteraf.

 

Teken en schilderlessen voor kinderen vanaf 6 jaar en jong volwassenen 

In deze leuk opgezette tekencursus leren kinderen vanaf 6 jaar en jong volwassenen hoe ze verschillende technieken kunnen gebruiken. We werken met onderwerpen, zoals stilleven, bloemen en planten, model, portret, landschappen en cartoons. De kinderen worden ook geleerd om vanuit hun eigen fantasie te werken. 

Tekenmethodiek  Natekenen is belangrijk, maar 'uit het hoofd' iets op papier zetten, is veel belangrijker. Voordat je daaraan begint, wordt er eerst nagetekend van voorbeelden/tekenopdrachten. Hoe teken je een landschap, dier, mens, stripfiguur of abstracte tekening. Om dit aan te leren, heb je voorbeelden nodig. Vandaar dat de eerste 25 tekenlessen worden besteed, aan het natekenen en opbouwen van tekenvoorbeelden. Hier en daar worden de lessen individueel aangepast door bij voorbaat uit het hoofd te tekenen. Je leert dus hoe je een tekening moet opbouwen door middel van opbouwvormen. Daarna worden er een twintigtal lessen besteedt aan het 'uit het hoofd'-tekenen. Veel kinderen vinden dit bij voorbaat niet leuk. Als je een tekening natekent, gaat het er veelal behoorlijk goed uitzien, maar 'uit het hoofd tekenen' , dat wordt moeilijk, denken velen. Natuurlijk valt het niet mee, maar het is in een korte tijd te leren. Gelukkig hoef je niet, in het begin van de tekencursus, uit je hoofd te tekenen. 

Bijvoorbeeld, op een tekenblad teken ik een horizonlijn en een weggetje, drie lijnen dus. Maar door die drie lijnen ontstaat er wel een heel perspectief. Aan jou de opdracht om die tekening af te maken. Pas in een later stadium krijg je schriftelijke opdrachten, waarbij je een tekening naar aanleiding van een bepaalde situatie, zelf gaat verzinnen en uitwerken.

Positief denken Als je aan een tekening begint, zeg dan niet meteen..,h..,dat kan ik nooit ! Zeg nooit, dat kan ik niet. Natuurlijk kan je het, als je het maar graag wilt ! Niets is onmogelijk..,echt waar ! Probeer altijd positief te denken, en je zult zien, dat bijna alles lukt.

Voor kinderen vanaf 6 jaar en jong volwassenen.

Info: Tekenleraar Stef Franken
E:
steffranken@gmail.com
M: 0644782576
Whatsapp: 0644782576
Postadres: Abdijtuinen 247, 5504EV Veldhoven
BTW-nummer 068066004B03
KvK 17207137

_________________________________________________

Nieuw !! Tekenles aan huis door heel Nederland !!

Mocht je een groepje van minimaal 8 deelnemers hebben voor het volgen van Tekenles, dan komt tekenleraar Stef bij jou aan huis voor het geven van Tekenles. De groep mag bestaan uit kinderen, tieners of volwassenen. De Tekenles duurt ruim 1,5 uur en kost 15,00 euro per deelnemer inclusief tekenmaterialen tijdens de tekenles. De tekenles is ook geschikt voor een verjaardagsfeest of evenement. Vraag geheel vrijblijvend info, stuur je mail naar steffranken@gmail.com . WhatsApp: 0644782576